Chill dren Ontspanning voor jong en oud

Stenen

Steentje voor steentje bouw je iets op
geloof in jezelf
dan voel jij je top!

Even voorstellen

Esther de Greef


Mijn naam is Esther de Greef.
Ik studeerde in 2012 af als Nieuwetijds kindercoach en Kinderyoga docente/therapeute

Datzelfde jaar opende ik mijn eigen praktijk voor coaching en bewustwording, Chill dren. Onder deze naam bied ik, naast coaching, ook ontspanning voor volwassenen en kinderen aan, zoals: kinderyoga, ontspanningsavonden voor volwassenen en voetreflex. Tevens ben ik  Tenen lezer , een ware aanvulling voor het coachen. Tenen geven inzicht in karakter, gedrag en persoonlijkheid.

In oktober 2021 heb ik een kinderboek uitgegeven ; Horizonverhalen . Het boek is geschikt voor ouders, begeleiders, therapeuten en (yoga)docenten die zelf kinderen hebben of werken met kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. De verhalen kunnen ingezet worden voor ontspanning, coaching, yoga, bespreken van levensthema's, enz. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de verhalen en oefeningen zelfstandig lezen/uitvoeren. Meer informatie m.b.t. Horizonverhalen vindt u op de website: www.premsunita,com   Op deze website vindt u ook mijn ukelele tutorials voor mantra's, evenals op mijn you tube channel Prem Sunita. 

In de jaren die volgde heb ik diverse studies afgerond om ontspanning en coaching verdiepend aan te bieden. Chakra kleuren diagnostiek, Yoga Nidra en Inner Sining (stembevrijding) zet ik nu mede in tijdens mijn lessen en coaching.

Anno 2022 start ik aan de tweejarige opleidng Ode an die Freude voor stembevrijder. Klank en stem zal ik meer in gaan zetten tijdens coachen en lesgeven.

Mijn ervaringen met coaching, yoga, het analyseren en masseren van voeten zijn zo positief, dat ik er mijn levenswerk van heb gemaakt. In mijn ogen bestaat er namelijk niets mooiers dan mensen te zien groeien! Ze zelfverzekerder en bewuster te zien worden. Zien dat ze inzicht in zichzelf en anderen krijgen en steeds meer in hun eigen kracht gaan staan en hierin geloven!

Copyright © Chilldren - realisatie: design-js